Huidige voorstelling

We stuiteren gewoon door met een paar Grimmige Verhalen…

Dit seizoen zijn we aan de slag gegaan met de het stuk ‘Grimmige Verhalen’. Dit zijn een aantal sprookjes van de gebroeders Grimm, in hun originele vorm. Dus niks zoetsappigheden en ‘ze leefden nog lang & gelukkig’! Om enigszins voor te bereiden op een beperkte mogelijkheid tot spelen hadden we al vroeg besloten om er een zogenaamde fragmentarische voorstelling van te maken, dus niet een groot stuk, maar meerdere kleine voorstellingen. Dit om de groepen spelers en eventueel publiek zo klein mogelijk te houden.

Na wederom een turbulent jaar waar we (helaas) nog steeds te maken hebben met het Corona virus hebben we, wederom, als bestuur moeten besluiten dat een fysieke voorstelling met publiek er dit seizoen niet in zit. Maar dat betekent zeker niet dat we bij de pakken neer gaan zitten.

We gaan namelijk digitaal! De voorstellingen zullen op onze vaste voorstellingsavonden, 17, 18, 19 & 24, 25, 26 juni, online worden gepresenteerd. Hoe we dit precies gaan doen? Dat is nog een verrassing! We houden je op de hoogte.

In de krant & op de radio:

https://www.hetkontakt.nl/regio/heusdenenaltena/238127/de-stuiter-brengt-virtueel-avondje-uit-met-grimmige-verhalen-