Huidige voorstelling

De Stuiter beleeft een Miserabel jaar

Zoals vele andere instellingen heeft ook De Stuiter besloten om zijn voorstellingen in juni af te blazen. De geplande voorstelling van Les Miserables, onder regie van Erik Goetjaar, zou plaatsvinden op de boerderij van de familie Jagtenberg op de Kooikamp in Sleeuwijk.

Het bestuur heeft het besluit om de voorstellingen af te blazen met pijn in het hart genomen. De spelers van De Stuiter waren al sinds oktober 2019 aan het repeteren voor de voorstelling. Zelfs na de beperkingen vanuit de overheid i.v.m. covid-19-virus is er enthousiast digitaal door gerepeteerd. In de hoop dat er eventueel na de zomervakantie nog een mogelijkheid zou zijn om de voorstellingen te spelen. Maar helaas… in de 1,5 m samenleving is het niet mogelijk om met 17 mensen op het podium te staan. Laat staan om voldoende bezoekers te ontvangen om ook de voorstellingen voor De Stuiter rendabel te maken. Het is een Miserabel jaar…

De spelers en regisseur kijken nu of het mogelijk is om een kort filmpje te maken om u toch een idee te geven van wat de spelers voor u in petto hadden. Als dit lukt wordt de film uiterlijk in juni op de website van De Stuiter geplaatst. Uiteraard houden we u daarvan op de hoogte via Facebook, Twitter, Instagram en de website van De Stuiter.