2021 – Grimmige Verhalen

We stuiteren gewoon door met een paar Grimmige Verhalen…

Dit seizoen zijn we aan de slag gegaan met de het stuk ‘Grimmige Verhalen’. Dit zijn een aantal sprookjes van de gebroeders Grimm, in hun originele vorm. Niks geen zoetsappigheden en ‘ze leefden nog lang & gelukkig’, maar in de originele, ongesencureerde vorm! Dit stuk is een vertaling van het boek Grimm Tales van Philip Pullman.

Hoe zo’n digitale voorstelling er dan uit ziet? De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om de sprookjes die we zouden spelen te filmen. Tijdens de voorstellingsavonden, welke u kunt bijwonen via Zoom, worden deze getoond als onderdeel van een interactieve wandeling over de speel lokatie. De korte films worden dan afgewisseld met sketches die de spelers live op lokatie spelen.

Hoe werkt dat dan?

Voor onze digitale voorstellingen maken wij gebruik van Zoom. Voor de beste ervaring raden wij u aan om, mocht u dit nog niet gedaan hebben, de Zoom applicatie te installeren op het apparaat waarop u onze voorstelling wilt bekijken. Dit kan uw computer, tablet of smartphone zijn. Voor verdere instructies voor de installatie & het gebruik van Zoom verwijzen wij u graag door naar https://zoom.us/

Op de avond van de voorstelling

Als u een ticket koopt krijgt u deze via email toegezonden. In dit ticket staat een wachtwoord vermeld. Met dit wachtwoord kunt u op de avond van de voorstelling inloggen op onze website om toegang te krijgen tot de Zoom sessie. U koopt een kaartje per scherm waarmee u kijkt, dus als u met meerdere mensen via één scherm wilt kijken is dat geen probleem. Mocht u ons nou toch extra willen steunen tijdens deze moeilijke periode, dan mag u natuurlijk meerdere tickets aanschaffen of een donatie doen via de link hiernaast.

’n Tikkie Verderop BorrelBox

Om de avond compleet te maken hebben we, in samenwerking met ’n Tikkie Verderop, een aantal borrelboxen voor u samengesteld. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

  • BorrelBox Bier 4 Woerkumer biertjes, een stuk kaas, droge worst en diverse zoutjes.
  • BorrelBox Wijn 2 flesjes wijn, een stuk kaas, droge worst en diverse zoutjes.
  • BorrelBox Sap 4 flesjes sap, een stuk kaas, droge worst en diverse zoutjes.

Deze box kunt u, op vertoon van uw ticket, in de week van de voorstelling, ophalen bij ’n Tikkie Verderop, Nieuwe Es 1, te Sleeuwijk.

In de krant & op de radio:

https://www.hetkontakt.nl/regio/heusdenenaltena/238127/de-stuiter-brengt-virtueel-avondje-uit-met-grimmige-verhalen-